Технологія потоку гарячого повітря
Удосконалена технологія циклонної конвекції оптимізує циркуляцію гарячого повітря, підвищуючи ефективність приготування, при цьому ефективно запобігає локальному перегріву, яке може призвести до підгоряння їжі або нерівномірного приготування.
- 11-лопатевий відцентровий вентилятор - високошвидкісне відцентрове гаряче повітря для об'ємної випічки
- Датчик температури NTC - вимірювання температури в реальному часі та точний контроль нагріву
- Двошарові канали повітря - широкі повітроводи направляють гаряче повітря на дно для рівномірного нагрівання
- Деко з антипригарним покриттям - будь-які інгредієнти будуть приготовлені якісно та без прилипання.
- Циклонна основа – прискорює тепловий підйом для створення тривимірної конвекції гарячого повітря.
0 відгуків